Lunette - Menskopp - storlek 1

Ord. pris: 
229 kr
Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2124368
Du sparar: 
30 kr (13%)
Typ:
Lunette Str 1
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Användarvänlig och säker menskopp från Lunette.
Storlek 1 - För lätta till normala blödningar.

OBS - Går också att använda till heminsemination. Spruta in spermierna och och för sedan in menskoppen för att undvika att spermierna rinner ut.

Lunette samlar in vätska istället för att absorbera den och håller din insida naturligt fuktig och hälsosam.
Du tömmer helt enkelt menskoppen istället för att byta och slänga. Bra för din ekonomi och bra för miljön.

Hur man använder man Lunette´s menskopp:

1. Tvätta händerna
Kontrollera så att lufthålen högst upp på koppen är öppna.
Tvätta händerna.
Tvätta din Lunette med Feelbetter Cup Cleanser och skölj den ordentligt.

2. Vik + håll
Gör det bekvämt för dig, du kan föra in koppen både i sittande och stående ställning, eller sittandes på huk. Att sära på benen hjälper dig att lyckas med att föra in koppen på ett bekvämt sätt. Slappna av.
Vik ihop koppen på mitten så att den blir platt, vik den sedan på hälften så att den får formen av ett C.

3. Sätt in
Håll kvar koppen sammanvikt och för in den med den övre kanten först i slidan. För att kontrollera att koppen är fullständigt öppen kan du föra upp ett rent finger mot dess botten och känna på den - den ska vara rund.
Lunette kan användas när som helst i din menscykel, allt från dagar när du blöder mycket till dagar då du blöder lite eller nästan inget alls.

4. Använd + lär dig
Lunette ska tömmas ungefär 2–4 gånger om dagen och den kan användas i upp till 12 timmar. Måttstrecken på koppen hjälper dig att övervaka mängden mens och låter dig att lära känna din egen cykel.

5. Ta ut + töm
Tvätta händerna och slappna av i musklerna. Ta tag i botten på koppen. För att få vakuumet att släppa pressar du ihop bottendelen av koppen.
Var noga med att inte dra ut koppen enbart genom dra i skaftet. Häll sedan ut innehållet i toaletten. Skölj av den och använd på nytt.

6. Rengöra + sköta
Lunette ska rengöras före och efter din mens, och efter tömning. För att undvika dålig lukt och missfärgning , skölj i kallt vatten, tvätta sedan med varmt vatten och Lunette Feelbetter Cup Cleanser som är speciellt framtagen för rengöring av silikonkoppar.

Läs mer om Lunette på https://se.lunette.com/