Clearblue Ägglossningstest (Dubbel hormonindikator)

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1584337
Antal:
Finns i lager
Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator 10-pack

Under varje cykel finns det bara ett fåtal dagar då en kvinna kan bli befruktad, så det är mycket viktigt att ha samlag/inseminera under dessa dagar om du försöker bli gravid. 

Clearblue Digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator är det första och ENDA testet som vanligtvis identifierar fyra fertila dagar i varje cykel. Det spårar två viktiga fertilitetshormoner för att kunna identifiera dina dagar med hög OCH maximal fertilitet, så att du kan planera och få fler möjligheter att bli gravid.
Identifierar vanligtvis fyra fertila dagar
Genom att testet identifierar fler fertila dagar före ägglossningen än något annat test får du fler chanser att bli gravid och kan planera i förväg när du ska ha inseminera, eller ha samlag

Spårar två viktiga fertilitetshormoner
Det här ägglossningstestet spårar inte bara det luteiniserande hormonet, utan även östrogen, för att identifiera en längre fertil period.

Smart teknologi och tydliga digitala resultat
Med hjälp av den unika algoritmen anpassar testet sig till din individuella hormonprofil så att risken minskar att du ska missa dina fertila dagar.
Den tydliga digitala displayen visar en Clearblue-smiley när den har identifierat de bästa dagarna för dig att bli gravid, så att du vet att din kropp är redo.

ÖVER 99 % RÄTTVISANDE

Över 99 % rättvisande när det gäller att upptäcka LH-ökningen
Det enda varumärket med återanvändbar avläsare
Om du har ägglossningsteststickor kvar efter att du har upptäckt din första LH-ökning kan du använda dem med samma hållare för teststicka för att identifiera dina fertila dagar under nästa cykel, om du inte redan är gravid.

EAN 4015600775100