L-arginine 1000mg 90st

Rea:
307 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1581795
Antal:
Finns i lager

Ett tillskott av L-arginin ökar kväveoxidhalten, en viktig beståndsdel för mannens erektion. L-arginin är också viktigt för sekretion av glukagon, prolaktin och stresshormoner vilka påverkar potensen.
80% av mannens sädesvätska består av Arginin.
Kväveoxidens (NO) betydelse för den kvinnliga sexualtiteten har inte undersökts lika noga men NO är känt för att öka blodflödet i genitalområdet, vilket leder till ökad känslighet. Kväveoxid stimulerar också frisläppandet av hormoner som kan intensifiera den kvinnliga sexuella responsen.

Produkt Specifikation L-Arginin 1000mg tillskott (arginintabletter)
Lamberts L-arginin 1000mg är ett arginin kosttillskott som innhåller högkoncentrerad L-arginin. L-arginin passar både män och kvinnor.  
Lamberts L-Arginin är tillverkad i Storbritannien enligt god livsmedelsstandard och kvalitetssäkrad enligt ISO 9001:2008
1 tablett innehåller 1000 mg L-argininhydroklorid.
Arginin innehåll per tablett
L-Arginin HCL1000mg

Ingredienser:
L-argininhydroklorid, kalciumkarbonat, cellulosa modifierad stärkelse, Drageringshölje: (Hypromellos, glycerin), kiseldioxid, stearinsyra, magnesiumstearat.

Dosering: 
1 till 4 tabletter dagligen med vatten eller juice.
Aminosyran Arginin tas bäst upp i kroppen om de intas 1/2 timme innan måltid eller vid sängående på kvällen.
Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Arginin kosttillskott rekommenderas inte till gravida och ammande.
FÖRVARAS TORRT I RUMSTEMPERATUR OCH UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.